Priser


Kostnad: 

Privatpersoner 850 kronor inkl. moms. 

Företag - 850 kr exkl. moms


Varje samtal är 55 minuter.Betalningsalternativ


Betalning sker via Swish alternativt Bankgiro.

Swish nr 123 242 54 03, alternativt QR kod nedan

Bankgiro 5575-0061, fakturerasVi kan gärna samarbeta via digital plattform.


Vårt samtal kan med fördel ske via Videomöte, företrädelsevis i ZOOM. Det är bara du och jag som har tillgång till det digitala rummet. Du möter mig I din trygga hemmiljö, där du valt en plats där du sitter bekvämt, tryggt och ostört. Samtalet är 55 min. Genom att vi träffas digitalt finns inga geografiska begränsningar. Ni är alla välkomna, oavsett var i Sverige du bor. Vad du behöver är antingen en dator, en I-pad eller en smart phone. Du behöver ha en kamera och hörlurar. 

Hur går det till? 

1 Du börjar med att kontakta mig för att boka en tid. Vi bokar en mötestid, och i bekräftelse mailet får du en länk med ett mötesrum och ett Meeting ID.

3. Använder du en dator, då klickar du på länken som du fått i mailet,5-10minuter innan mötet börjar. Din webbläsare startar då programmet. Innan mötet börjar hinner du testa din utrustning. Det står "testa computer audio." Där testar du att dina hörlurar och din microphone ifungerar nnan mötet.

3. Använder du Smartphone, Iphone eller I-pad laddar du ner appen Zoom Cloud meetings från app store (I-phone/Ipad) eller google play (android). Därefter startar du appen och använder dig av meeting ID för att komma in i rummet. Meeting ID finner du i mailet med den bokade tiden.

Om mig

Mitt namn är Elisabeth Sandlund. Jag brinner för att få människor att växa och utvecklas, Att finna vägar och strategier för att nå en bättre livskvalité och balans i livet.

Jag är utbildad samtalsterapeut i kognitiv beteende terapi,  Grundutbildning Steg 1 vid KBT-Svealand. Jag går regelbundet i handledning. Jag iakttar sekretess enligt psykolog förbundets yrkesetiska riktlinjer

Utöver min fil kand utbildning har jag läst Interkultur, Hälsotest och coachning vid Universitet samt kurser i MI - motiverande samtal, HBTQ-diplomerad samt Vägledning 1,2 och 3 för studie- och karriärvägledare vid Universitet och högskolor.

Jag och min hund Ellie är utbildat terapihundsteam.

Jag är certifierad karriärkonsult i Livs- och Karriärplanering, Life & Career AB.

Jag har 20 års erfarenhet av samtal, vägledning och utveckling av människor.  Jag har bott utomlands i några år och jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom.


Jag hämtar kraft av att röra mig i naturen och av min familj, mina hundar och fina vänner. Jag arbetar med mindfulnessövningar och praktiserar yoga för att ta hand om mig.

Min fina Ellie (Labradoodle) och jag. Vi är tillsammans Diplomerat terapihundsteam, utbildade vid Humlamadens labradoodle av Hundens hus i Sundsvall. 

Stresshantering, KBT-Samtalsterapi

Livs- och hälsobalans

nu även via digital plattform

geranimus.se

Copyright © Alla rättigheter förbehållna